Рискове

Има ли опасност за автомобила ?

Ние гарантираме, че нашите чипове не вредят по никакъв начин на автомобилът ви. Всичко е разработено от нас с много опит и инженерна практика. Всеки един чип е тестван на диностенд до краен предел!

За съжалние, на българският пазар се намират най-различни "псевдо-майстори", предлагащи чипове с неизвестен произход, правени в някой гараж. Ако чипа е правен некадърно или някой просто е решил да експериментира с колата ви , то тогава последиците за мотора може да бъдат фатални! 
Качеството на един чип не се мери по това, с кой чип е най-бърза колата, а по това какво се случва в двигателя по време на работа. Некачествени чипове (които по правило също вдигат някакъв процент от мощността) могат да счупят турбокомпресора, да се получат дупки в буталата, стопяване на бутала, съсипване на съединителя, разбива се демпферния маховик, претоварва се автоматичната скоростна кутия, пукане на турбопътища и интеркулер, чупене на диференциали, прегряване на двигателя, редовно влизане в сервизен режим, повреди по главата и гарнитурата, както и в горивоподаващата система. 

Доверете се на качеството, за да няма главоболия !

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ