Dynojet по света

История на Dynojet Research Inc.

Компанията Dynojet Research Inc. е основата през 1972 година в Las Vegas USA. С качество на продуктите си, добро обслужване и развита дистрибуторска мрежа, Dynojet става лидер в производството на Динамоментри в световен мащаб. Официални представителства има в USA, Холандия и Германия , а дистрибутори на техни продукти можете да намерите в цял свят. Dynojet е лидер в производството на афтърмаркет управления за мотоциклети. Използваният широко в мотоциклетния спорт Powercommander е запазена марка на Dynojet. Dynojet е най-разпространената марка динамометри в САЩ , а може би вече и в световен мащаб. Съвместната работа със BOSCH GmbH (AFR модули) и Frenelsa (ретардери) правят всеки един техен продукт първокласен. Frenelsa e най-големият производител на електромагнитни спирачки (ретардери) в света. Техни продукти можете да намерите в товарните машини и автобуси на Mercedes-Benz, MAN, IVECO, Renault, VOLVO, CAT, Komatsu , както и в почти всички качествени динамометри на Dynojet, Superflow, Dynocom, Mainline,MAHA GmbH и др.

Официални организации, сертифицирали Dynojet.

 

NASCAR
Почти всички отбори, участващи в NASCAR мерят и калибрират автомобилите си с Dynojet Дино. Следният видео клип е поредният пример за това.

 

NMRA Ford Nationals Series. Най-значимата драг федерация за FORD в Щатите!
 

AHDRA - All Harley Drag Racing Association
 

Технически институти и училища, работещи с диностендове на Dynojet.

NASCAR Technical Institute - Universal Technical Institute

NASCAR Technical Institute е образователен технически институт с култов статус в САЩ. В него се образоват повечето инженери и механици, участващи в рейсинг отборите на NASCAR. Всеки бъдещ NASCAR-механик преминава обучението си в силов тунинг, използващ Dynojet диностенд. Самият факт, че толкова реномирана организация се доверява на Dynojet, говори сам по себе си за качеството на тези динамометри! 

 

Световно известни фирми, разботещи с Dynojet.


SCT Superchips Tuning
Най-голямата и най-известната чиптунинг фирма в САЩ! Лидер в софтуерните разработки на всички американски автомобили. SCT разполага с 2 диностенда. Единият е Dynojet 224xLC , а другият е Dynojet 424x (който е 4х4 версията на Dynojet) 

Website: www.sctflash.com 

Вижте следните видеоклипове, в които създателя на SCT и негови подчинени разказват защо използват Dynojet. 

K&N Filters
Най-известната компания за спортни въздушни филтри в света! Лидер на пазара за афтърмаркет въздушни филтри. К&N разполага с 2 диностенда. Единият е Dynojet 448x , а другият е Superflow. В своя уебсайт К&N предлага продуктите си, като към повечето филтри за американски автомобили, е прикачена динографика правена с Dynojet. 

Website: www.knfilters.com 

Вижте следнят видеоклип, в който К&N тестват новият Corvette Stingray с К&N performance кит на своя Dynojet

 

Kenne Bell Superchargers
Най-реномираната компания за компресори (Supercharger) в САЩ! Едва ли има някой, който да не е чувал за Ford Mustang Shelby GT? Shelby American Inc. (Производителя на всички Shelby модели) използва продукти на Kenne Bell. Ако например си купите Ford Mustang Shelby GT500 и искате са е по мощен от останалите, тогава срещу допънително заплащане, може да получите своят мустанг, оборудван с модерен Kenne Bell компресор. В своя уебсайт Kenne Bell предлага продуктите си, като към повечето суперчарджъри е прикачена динографика, правена с Dynojet! 

Website: www.kennebell.net 

Kenne Bell използват САМО Dynojet, Kenne Bell признават резултати САМО направени на Dynojet, Kenne Bell препоръчват за дино САМО Dynojet! 
Защо това е така, можете да прочетете официален документ, публикуван на тяхната страница.


Приятно четене http://www.kennebell.net/KBWebsite/Common/pdfs/DynoTestVariables.pdf 

 

NX Nitrous Express Inc.
Nitrous Express Inc. - един от лидерите в производството на нитросистеми в САЩ, тества въздействието на своите продукти с диностенд Dynojet

Website: www.nitrousexpress.com 

Клипчета на диното, което ползват в Nitrous Express Inc., можете да видите на техният официален Youtube-канал.
http://www.youtube.com/user/NitrousExpressVids 

 

Hennessey Performance
Hennessey Performance е калифорнийска компания, специялизирала се в тунинга на GM автомобили. Добива голяма известност със своите туингпроекти на Chevrolet Camaro - сериозна конкуренция на Mustang GT500. Както всички сериозни фирми в САЩ, Hennessey също използват Dynojet

Website: www.hennesseyperformance.com 

Преди няколко години Hennessey Performance създадоха и своя тунинг академия, в която се обучават бъдещи тунери.

Как работят и какво дино ползват ще видите в следващия клип.

 

 

Magnaflow Performance
Magnaflow Performance е един от най-големите американски производители на спортни изпускателни системи. Продуктите им се пласират в цял свят, като Magnaflow е символ на висока цена и ненадминато качество. 

Website: http://www.magnaflow.com 

Magnaflow разработва тунинг генерации с цел повишаване мощността на автомобила. Ефекта на своите генерации проверяват в завода си чрез Dynojet-диносенд. На следния клип от официалната Youtube-страница на Magnaflow (за съжаление на немски) ще видите целият завод. В края на видеоклипа собственикът на Magnaflow ще демонстрира своята кола, измервайки я на Dynojet .

 

  DSPORT Magazine е може би най-известното автомобилно тунинг списание в USA. Като голяма и надеждна медия  DSPORT Magazine разполагат със собствен DYNOJET , чрез който да тестват автомобили. На следното видео от техният официален Youtube канал се вижда как тестват поредната кола която ще бъде поместена в списанието.

 

 

Roush Yates, AMS Performance, Heffner's Performanse, Mishimito, Renntech, VMP Tuning, Livernois Motorsports, Titan Motorsports, Red Bull Racing, JDM и още много други известни фирми са се доверили на Dynojet. 

Това са едни от многото причини Адлер Ауто да направи същия избор!

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ