Сервиз

Автосервиз И Турбосервиз - модерен, експресен , напълно оборудван !

АДЛЕР Ауто разполага с нов, модерен и напълно оборудван автосрвиз, както и с най-модерният в България ТУРБО-сервиз (повече за турбосервиза на www.adler-turbo.bg ). С него затваряме напълно кръга на услугите, без да сме зависими от никой друг. Автосервиза се помещава в нова, масивна сграда проектирана специално за нуждите на фирма Адлер.

С КАКВО РАЗПОЛАГАМЕ?

ПЪЛЕН НАБОР ОТ АВТОДИАГНОСТИЧНА ТЕХНИКА

Голямо разнообразие от дилърски и универсални диагностични уреди, с които покриваме 98% от автомобилите на българския пазар.

СОБСТВЕНА МЕТАЛОРЕЖЕЩА РАБОТИЛНИЦА

Оборудвана с индустриални машини като универсален струг C11MT, универсална металорежеща фреза ФУ251, колонна Бормашина ПК31 и много ,много други.

Изградена мрежа от представители

С годините успяхме да изградим надеждна мрежа от представители в национален мащаб. Винаги близо до вас наш представител е на разположение.

БОГАТО ОБОРУДВАНЕ

Автосервиза е снабден с богата гама ръчни инструменти на Gedore и Carolus. Специални ключове, скоби, винтови преси , шлосерски и ъглови менгемета.

Квалифициран персонал

Човешкият ресурс е най-голямата ни гордост. Чрез постоянни обучения в България и чужбина постоянно поддържаме високо ниво на обслужване.

ЗАВАРЪЧНА ТЕХНИКА

Собствени професионални апарати за MIG/MAG и WIG AC-DC (аргон) заварки. Дипломирани заварчици.

МОЩНА ВЕНТИЛАЦИЯ

За здравето на нашите работници и клиенти, сервиза е снабден с мощна вентилационна система, позволяваща работа на автомобили под максимално натоварване при затворено помещение.

Автосервиз

Разполагаме с голям, модерно оборудван Автосервиз, който е напълно оборудван за почти всички видове ремонти. Така сме независими във всяко едно отношение.

Собствен ТУРБО-сервиз

Разполагаме със собствен турбосервиз, оборудван с CIMAT CMT VSR48 TWIN BIG Баланс Стенд и Cimat Turbotest Pro® Flowbench, машини налични единствено в Адлер, чрез които можем да тестваме и ремонтираме всеки един турбокомпресор.

Dynojet 424Xlc LINX Диностенд

Разполагаме с един от най-модерните 4x4 monoroll диностендове в света Dynojet 424xLC Linx . Към него разполагаме с още два диностенда, локализирани при наши представители. Ние сме единствената фирма в България, която едновременно разполага с три диностенда!


НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ