Цени

Колко струва измерване на диностенд в Адлер Ауто?

Истински резултати на конкурентни цени!

1. Измерване на автомобил със задно или предно предаване - 80 лева. 
Измерването включва 3-5 ръна, измерване на мощността и въртящият момент, измерване на загубите в трансмисията , измерване на AFR (air / fuel ratio). Получавате цветна графика на хартия. По желание се правят снимки и видео клип, които можете да ползвате в социалните мрежи. 

2. Измерване на автомобил 4х4 (двойно предаване) - 100 лева. 
Измерването включва 3-5 ръна, измерване на мощността и въртящият момент, измерване на загубите в трансмисията , измерване на AFR (air / fuel ratio). Получавате цветна графика на хартия. По желание се правят снимки и видео клип, които можете да ползвате в социалните мрежи. 

3. Чиптунинг на диностенд в Адлер Ауто гр.Годеч 
Считано от 01.02.2013 година в цените, обявени за чиптунинг, се включва измерване на диностенд.
Това важи само за автомобили, които ще се тунинговат в централата на Адлер Ауто гр.Годеч или наш филиал с наличен Диностенд.

 Измерването включва 3-5 ръна, измерване на мощността и въртящият момент, измерване на загубите в трансмисията, измерване на AFR (air / fuel ratio). Получавате цветна графика на хартия. По желание се правят снимки и видео клип, които можете да ползвате в социалните мрежи. 

4. Dyno-DAY в Адлер Ауто - Групови замервания с отстъпки - 40 лева за автомобил! 
Адлер Ауто ви предлага групови замервания, познати още като Dyno-DAY. Това означава, че Адлер Ауто резервира диностенда за определена група от хора и всеки от тази група замерва автомобила си . Въз основа на големия брой замерени автомобили, Адлер Ауто понижава цената на замерването. Всеки клиент може да организира групово замерване при нас.

Условия за провеждане на DynoDAY:

  • Предварително уговаряне на дата и час с определено от групата отговорно лице (организатор с когото да подържаме контакт). Само така можем да огранизираме времето си така, че диностенда да е свободен цял ден за вас.
  • Нужни са най-малко 6 автомобила за замерване. Всеки автомобил се записва предварително по телефона. Максимален брой автомобили, които можем да поемем за един ден - 15.
  • По време на DynoDAY - Адлер Ауто е на разположение само за замервания. Не се правят допълнителни настройки на автомобилите (чиптуинг, смяна на части и т.н.)
  • Всяко замерване включва 3-5 ръна, измерване на мощността и въртящият момент, измерване на загубите в трансмисията, измерване на AFR (air / fuel ratio). Получавате цветна графика на хартия. По желание се правят снимки и видео клип, които можете да ползвате в социалните мрежи. 
  • Адлер Ауто запазва правото си да откаже измерване на даден автомобил, в случай че бъдат установени технически неизправности, които застрашават безопастността на нашият екип и нашите клиенти.
  • Разрешен е неограничен брой зрители. С други думи, всички ваши приятели са добре дошли да видят как ще се представи колата ви !
  • Цена за всеки автомобил - 40 лева (цената важи само за групи от 8 или повече автомобила)

Коректното отношение към всеки клиент е нашият гарант за устойчиво развитие!

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ