Условия за ползване

Необходими изисквания за използване на нашият Диностенд!

Адлер Ауто следи стриктно спазването на всички норми за безопастност!

Моля, обърнете внимание на следния текст!


За да бъдете наш клиент и да използвате нашият диностенд, трябва да сте наясно със следните изисквания: 


Изисквания към клиентите:

1. Пушенето във всички помещения на Адлер-Ауто е абсолютно забранено.
2. Лица в нетрезво състояние или под въздействие на упойващи вещества не се допускат.
3. По време на измерване с диностенд от гумите могат да изхвърчат малки камъчета с голяма скорост. Абсолютно забранено е преминаването или престоят на лица зад автомобила по време на измерване.
4. По време на измерване се определя безопасно място, където да стои клиента. Ако клиента започне да се разхожда и обикаля автомобила (например с цел заснемане на видеоклип), измерването на диностенда ще бъде преустановено.
5. Забранено е присъствието на деца под 12 години.
6. В случай, че присъстват деца над 12 години е задължително да носят слухова защита (антифони), която ще бъде предоставена безплатно от Адлер-Ауто.
7. Забранява се на клиентите да ремонтират, настройват или обсужват сами автомобила си в помещенията на Адлер Ауто.
8. Забранява се самообслужването и ползването на диностенда без знанието и присъствието на лице, представляващо Адлер Ауто.


Изисквания към автомобила:

1. Автомобили със сериозни повреди по ходовата част не се допускат от съображения за безопасност.
2. Автомобили с неправилно настроена и силно объркана сходимост на задвижващите колела не се допускат от съображения за безопасност.
3. Изключително мръсни автомобили (груби парчета кал, сняг, блокове лед , сол) не се допускат. В такъв случай , срещу 3 лева може да бъде измит автомобила в автомивка близо до нас.
4. Автомобили със силни течове на масло, гориво и други запалителни течности не се допускат от съображения за противопожарна безопасност. 


Изисквания към гумите на автомобила:

1. Налягане на въздуха в гумите. Моля, преди да ни посетите, да проверите дали всички гуми са напомпани достатъчно. Задължително минимално налягане - 2.0 бара на гума.
2. Възраст на гумите. Автомобили, с гуми по стари от 8 години, не се допускат за измерване на диностенда. Стари гуми се пукат (гърмят) лесно, което може да бъде изключително опасно върху диностенда.
3. Еднаквост на гумите. Гумите на задвижващият мост трябва да бъдат еднакви,тоест забранено е например предна лява гума да е различна от предна дясна (при кола с предно предаване).
4. Общо състояние на гумите. Повредени, напукани, деформирани (криви),износени гуми (протектор под 2 мм), гуми с яйце (издутини), са абсолютно забранени за използване на диностенд.


Във всички случаи, когато гореописаните условия не бъдат изпълнени, ползването на нашите Диностенд услуги ще бъде отказано. Молим, да проявите разбиране към сериозността на тези изисквания и стриктността им на прилагане!

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ