Дилърска диагностика

Дилърска компютърна диагностика

Много функции и менюта за дадени автомобилни марки не са достъпни за универсалните диагностики. Много често е нужен диагностичен уред, проектиран точно и единствено за дадена марка автомобил. Такива уреди се наричат дилърски диагностични уреди .

Дилърската диагностика е названието на диагностичните уреди, ползвани от официалните представители на автомобилните марки. Тоест уред, произведен само и единствено за работа с определена марка автомобил. Тези уреди се разработват от самия автомобилен производител и са НАЙ-ДОБРОТО, което може да работи със съответната марка кола. Всеки официален представител на автомобилна марка (Porsche София, Балкан Стар, Франс Ауто и т.н.) използва само своите дилърски уреди.

Дилърските уреди са изключително скъпи и много трудно достъпни. Много от тях НЕ СЕ продават на свободния пазар и можете да разполагате с тях единствено, ако сте официален представител (дилър) на съответната марка. С други думи казано, всеки автомобилен производител си прави сам диагностичния уред , за да по този начин качествена диагностика да се прави само в официалният им сервиз.Адлер Ауто разполага с изключително широка гама дилърски уреди, което е гарант за качествено обслужване.


НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ